INSTAGRAM

“NORMAAL” IS WAT DE MEERDERHEID DOET, DAAROM IS “ANDERS” VEEL INTERESSANTER.

Ik heb altijd al een groot inlevingsvermogen gehad. Bij alles wat ik hoor, zie ik het als beeld voor me. Ik haal hier ook heel erg mijn voordeel uit door dit om te zetten in een beeld dat iedereen kan zien. “Tell me a story, and I’ll give you an image”. Ik vind mijn werk bijzonder leuk om te doen; niet alleen de techniek maar juist het in contact zijn met mensen. Het meedenken, omgaan met mensen en het creëren van beelden maken mij tot wie ik ben. Dat zie je terug in mijn werk.

Life is beautiful not because of the things we see or do. Life is beautiful because of the people we meet –Simon Sinek

WAT IK DOE

“Fotografie is het met behulp van licht en andere vormen van straling vastleggen van afbeeldingen van voorwerpen en verschijnselen op radiatiegevoelig materiaal. Het woord is afgeleid van het Grieks en betekent letterlijk schrijven met licht (φωτὸς, (phootos), van: φῶς (foos): licht, en γράφω (grafoo): schrijven).”

“EEN KLUS AANNEMEN VOOR GELD IS NIET ZO BELANGRIJK ALS EEN KLUS AANNEMEN VOOR HET PLEZIER”.

Je zelf durven te zijn, de grenzen opzoeken, buiten de lijntjes kleuren en passie. Creativiteit, logica, techniek en kennis. Informatie, esthetiek, identificatie en uitdagen. Wat maakt mij, wat maakt een beeld, wat maakt jouw beeld…

NEEM CONTACT MET ME OP !

Voor ideeën, concepten, mooie platen, prachtige films of zomaar.